Picnic in Hoia cu Alle Kinder

imaginea utilizatorului andreea
picnic copii alle kinder
salata orientala si pasta de naut cu ardei
la masa pe paturica
salata de fructe
cort
tata si fiu

Sambata aceasta am avut un picnic pe cinste impreuna cu parintii si copiii de la gradinita si cresa Alle Kinder. Copiilor, este clar, o iesire in padure le-a adus multe zambete si tipete de bucurie, dar si parintilor le-a prins bine putina miscare prin padure, pentru o cauza nobila.
Motivul principal al intalnirii a fost curatarea zonei de gunoaie, in cadrul proiectului Let's do it Romania. Este o actiune pe care eu o respect si tin sa particip in fiecare an. Surpriza a fost (o surpriza foarte placuta) ca toata zona a aratat foarte bine, era destul de curata. Oare sa inceapa sa isi faca efectul campaniile de educare a populatiei, oare nu au apucat sa vina inca prea multi "grataristi"? Oricum, oricare ar fi motivul, ne-am bucurat sa gasim o pajiste frumoasa si o padure cat de cat curata, iar noi am lasat-o si mai curata.
La capitolul mancare am inlocuit clasicul gratar cu o salata orientala (salata cu cartofi si multe legume) si o mare salata de fructe, salata de fructe au fost mai mult decat incantati sa o prepare cei mai mari dintre copii.
Eu, impreuna cu baietii mei, ne-am bucurat din plin de vremea buna, de mancarea buna, proaspata si sanatoasa in mijlocul naturii si de compania extrem de placuta a parintilor de la Alle Kinder.

PS. Le-am facut si eu o mica surpriza culinara: Pasta de naut cu ardei copti. S-a lins castronul.

Tags: 

Category: 

Varsta: 

Adaugă comentariu nou