Papioane cu dragoste

imaginea utilizatorului andreea
papioane copii imprimate cu Strumfi
papioane copii imprimate cu personaje
papion Craciun
papion femei
papion
papion barbati
set papion colier si paioane cercei
papion piele
papion buline
papion dantela
papion colier
papion colier piele

Pentru cine nu stie, grupul de Mamici (Facebook) este unul special. O mare parte din mamicile de pe grup sunt din Cluj, dar mai sunt si din alte parti ale tarii, o parte sunt proaspete mamici altele mai cu experienta.
Pe una dintre ele am cunoscut-o recent, este o mama cu experienta, este un om care din toata inima ajuta copii acum aflati in lupta cu boli nemiloase.
Grupul acesta de mamici minunate a deschis cateva licitatii periodice prin care fiecare pune la licitatie anumite obiecte pentru copii sau pentru mamici, sau orice altceva care poate sa trebuiasca altor persoane iar banutii adunati sunt toti pentru un copil care are nevoie de noi pentru a se face bine.
Rodica Dumitru, mamica de care va spuneam, a intrat si ea in acest joc frumos, un joc in care intra oamenii ce mai au loc in inima lor, oamenii care isi fac putin timp sa asculte.
Rodica Dumitru realizeaza cu mainile ei niste papioane minunate, speciale as putea spune, iar o parte dintre aceste papioane vin pentru ajutorul acestor copii frumosi.
In colectia de papioane a Rodicai Dumitru se regasesc atat papioane pentru barbati, papioane pentru femei cat si papioane pentru copii si bineinteles foarte dragutele papioane imprimate cu personaje de poveste si nu numai.

Va invit sa vedeti in galeria alaturata cateva din modelele de papioane din colectia Happy Bow Ties, pe care Rodica Dumitru le realizeaza cu dragoste, iar restul modelelor le puteti gasi pe contul ei de Facebook https://www.facebook.com/HappyBowTiesByRodicaDumitru?ref=hl.

Acest articol este scris cu dedicatie pentru Mihaita din partea creatoarei Rodica Dumitru. Povestea lui Mihaita o puteti gasi aici http://pentrumihaita.ro/.

Tags: 

Category: 

Varsta: 

Adaugă comentariu nou