La multi ani, Samsara Foodhouse!

imaginea utilizatorului andreea
Samsara Foodhouse - meniu vegetarian si RAW
Samsara Foodhouse - copil fericit
Samsara Foodhouse - Raw cake de ciocolata si menta

Fiecare avem locuri in care timpul parca se opreste si ne da ragazul unor clipe splendide.
Sunt convinsa ca pentru multi dintre noi, un loc cald, un loc in care lemnul si plantele se imbina ca intr-o sinfonie, un loc in care oamenii vin cu drag, un loc care inspira pasiune, poate fi unul din acele locuri de ragaz. Iar daca este si un loc in care hrana inseamna respect si armonie cu natura, atunci acel loc poate fi Samsara Foodhouse.
Aici e locul in care noua ne "tihneste", un loc in care luam o cina buna atat pentru gust cat si pentru sanatate, iar vineri, de ziua Samsara Foodhouse, am fost alaturi de ei, de prieteni care ne-au oferit cate o felie de RAW Cake delicios, iar eu nu m-am dezmintit de la a alege Raw cake cu ciocolata si menta.
Nu au lipsit de pe masa noastra cateva din preparatele noastre preferate: Salata cu alune si taleggio (alegerea mea in foarte multe zile, la birou, pentru ca Samsara livreaza si la birou, cu transport gratuit, iar daca doresti, poti inlocui, ca si mine, taleggio cu tofu),  Lasagna cu ciuperci si spanac (specialitate cu care s-a rasfatat sotiorul meu) si Humus cu foccacia (pentru copilul meu fericit sa "rontaie" in voie la delicioasa foccacia). 
La multi ani, Samsara Foodhouse, si multumim pentru delicatesele cu care ne rasfeti!
 

Tags: 

Category: 

Varsta: 

Adaugă comentariu nou