Activitati copii - recunoasterea formelor: cerc/rotund

imaginea utilizatorului andreea
activitate copii recunoaste formele cerc

Un adevar este sigur si incontestabil: copiii invata prin joc. Mie cu siguranta imi place sa ma joc impreuna cu copilul meu iar el adora acest lucru si sunt convinsa ca tuturor parintilor le place jocul plin de inocenta al copiilor lor. Insa uneori ne mai lasa inspiratia.
Ei, dragii mei, m-am gandit sa fac aceasta sectiune din site dedicata jocului, unde voi incepe sa postez idei de jocuri si activitati pentru copii mici si bebelusi.
Cu aceeasi ocazie va invit pe toti cei care doriti si aveti placerea sa ne impartasiti idei de jocuri sau activitati.
Puteti sa imi trimiteti un email pe adresa de contact cu propunere de activitate sau joc iar eu o voi posta.

In acest articol voi pune o imagine cu o activitate de recunoastere a formelor si incepem cu cerc sau rotund, pentru ca, consider eu, este forma cea mai placuta ochiului iar copii cu siguranta ne arata de multe ori acest lucru prin pasiunea lor pentru: mingi, bile, luna, roti si multe astefel de lucruri.

Tags: 

Category: 

Varsta: 

1 Comment

eu merg cu fii-mea pe la

eu merg cu fii-mea pe la restaurante inca de cand avea 3 ani. Insa am inaavtt de-a lungul timpului ca atunci cand merg cu copilul la restaurant nu este o iesire obisnuita ci una care are in centru copilul, el determina ritmul, momentul plecarii etc.Nu cunosc in Bucuresti restaurante prietenoase cu copiii (nu vorbim de mall-uri sau McDonald) unde sa aiba ceva interesant de facut sau chiar sa se joace separat de adulti pentru o vreme. Poate ca exista, eu insa n-am aflat de ele.Intre timp nu mai ma intereseaza asa de tare ideea unui restaurant prietenos cu copiii: fiica-mea a facut 10 ani si acum putem merge impreuna lejer oriunde, la orice fel de carciuma VA:F [1.9.11_1134]please wait...

Adaugă comentariu nou