Farfurii curate - pentru copiii nostri

imaginea utilizatorului andreea
familie gatind

In curand va trebui sa aleg o gradinita la care sa imi inscriu copilul deci, m-am bucurat cand am auzit de o initiativa de toata lauda a unui foarte apreciat bucatar clujean. Adi Hadean alaturi de echipa care l-a ajutat in realizarea programului "Farfurii curate" au hotarat sa schimbe meniul oferit copiilor, in gradinite. Dar acest program nu s-a limitat doar la atat ci si la cateva alte aspecte extrem de importante.
In programul "Farfurii curate" s-a realizat in primul rand un retetar, aprobat si sustinut de domnul profesor Nicolae Hancu, un extraordinar nutritionist. Tot in acest program sunt incluse cursuri cu bucatarii din gradinite, intalniri cu parintii, demonstratii si weorkshop-uri cu copii si educatoarele.
Astfel copii vor invata ce inseamna un meniu sanatos, parintii vor invata sa il gateasca dar sa si diversifice si bineinteles toata lumea va degusta minunatiile lui Adi, special concepute pentru copii.
FARFURII CURATE. Adica farfurii in care mancarea e una curata, obtinuta cu grija si din cele mai bune ingrediente posibil. Farfurii pe care copiii le-au lasat curate pentru ca mancarea a fost ATAT de gustoasa.
Sa le dorim succes in aceasta initiativa.

Tags: 

Category: 

Varsta: 

Adaugă comentariu nou