Duminica in mijlocul animalelor

imaginea utilizatorului andreea
Noi si lama la Ferma animalelor
Captioara la Ferma animalelor
Trenuletul de la Ferma animalelor
In cort la Ferma animalelor

Duminica a fost o zi minunata si nu am ratat aceasta ocazia pentru a petrece inca o zi intreaga in mijlocul naturii, si cum ne plac foarte mult animalele am vrut sa revenim, pentru a treia oara, la Ferma animalelor - Moara de vant.
Am povestit impreuna cu tati si Stefan de aceasta excursie cu cateva zile inainte si speram sa avem o zi senina si insorita, a fost mult mai mult de atat, a fost cald si ne-am putut bucura din plin si am alergat impreuna prin toata ferma.
Cateodata ma gandesc la aceste animale, cu mintea unui om mare si am o nostalgie vazandu-le in captivitate, dar in aceasta zi m-am bucurat si eu ca un copil de sentimentul minunat care il ai cand hranesti o caprioara sau cat de distractiv este sa mangai o lama.
Stefan cu siguranta s-a bucurat de fiecare minut al acestei zile: de animale, de joaca in nisip, de plimbarea cu trenuletul dar mai ales de joaca cu fan, in cort, alaturi de "prietenul de la bloc".

Insa tin sa fac o paranteza deoarece, nu mica mi-a fost mirarea cand o mamica a venit foarte aprinsa pe copilul ei care intrase si el in cort, alaturi de ceilalti copii "Tu ce crezi ca faci aici. Iesi repede?", apoi s-au dus sa priveasca in continuare copiii care calareau poneii... Nu stiu altii dar pe mine ma lasa "masca" parintii care isi aduc copiii in astfel de locuri si nu le permit sa se comporte ca un copil, asa cum ma intriga de fiecare data cand vad copii cu Happy Meal-uri in mana si cu nasul in geamul de la piscina din incinta Iulius, tanjind parca la o balaceala dar poate deja satui de maioneza si bucatile de pui fara gust.

Pentru voi care sunt destinatiile de toamna, pentru o zi in aer liber?

Tags: 

Varsta: 

Adaugă comentariu nou