Giveaway de Iepuras de la un ursulet poznas - www.pandel.ro

imaginea utilizatorului andreea
giveaway pandel.ro
Rezultat concurs Pandel.ro si Juniorulmeu.ro

Mamici, tatici si voi dragi bunici, astazi anunt cu bucurie un dragut si colorat Giveaway. Pentru ca a venit mult asteptata primavara si, cu siguranta, garderoba copilasilor trebuie schimbata datorita cresterii spectaculoase, m-am gandit ca v-ar prinde bine un premiu din partea prietenilor de la Pandel.ro.
Premiul consta intr-un cos plin cu hainute sau alte lucrusoare de care aveti nevoie in aceasta primavara-vara, in valoare totala de 100 de RON.
In magazinul dedicat copilasilor puteti gasi hainute (tricouri, rochite, fustite, pijamale), in special produse in Romania, dar si o oferta buna de paturici, lenjerii, sosete si alte maruntisuri trebuitoare pentru un copilas.
Hainutele pentru copii le gasiti aici http://www.pandel.ro/produse-pentru-copii/haine-copii, majoritatea sunt disponibile pe mai multe culori si marimi.
Acum sa revenim la concursul nostru si la regulile jocului:

  • Like la pagina de Facebook Pandel.ro si la pagina de Facebook Juniorulmeu.ro
  • Alegeti produsul preferat de pe Pandel.ro si dati share la produs pe pagina voastra de Facebook. Fiecare produs are pe pagina lui buton de share pe FB.
  • Like&Share la aceasta postare pe Facebook
  • Lasati un comentariu la aceasta postare cu numele de Facebook cu care ati dat Like&Share si, bineinteles, un link catre share-urile oferite celor doua pagini. Pentru a obtine link-urile corecte dati click pe timpul la care ati dat share-ul pe FB

Am rugamintea sa cititi cu atentie regulamentul, se vor califica doar cei care au respectat toate regulile jocului si nu se vor accepta mai multe inscrieri de la acelasi IP.

Perioada concursului este din 31.03.2014 pana in 15.04.2014 ora 12 (inscrierile dupa aceasta ora nu se vor mai lua in considerare).
Extragerea va avea loc in data de 15.04.2014 cu ajutorul random.org, iar anuntarea castigatorului se va face in aceeasi zi. Castigatorul isi va alege produsele pana in 16.04.2014 pentru ca produsele sa poata ajunge pana in data de 18.04.2014 la castigator, tocmai la timp pentru ca micutul sa fie innoit de Pasti, conform traditiei.

Impreuna cu echipa Pandel.ro va urez succes!

Actualizare 15.04.2014:
Iata ca a venit si ziua extragerii. Multumim celor care au participat la primul nostru concurs de acest gen si speram ca pe viitor vom avea mai multi participanti.
Castigatorul cosului de cumparaturi, in valoare de 100 RON, de la Pandel.ro, este participantul cu numarul 1, inscris in concurs, doamna Dana Marian.
Felicitari draga noastra si te asteptam sa contactezi echipa Pandel.ro pentru a le oferi datele de contact si pentru a alege produsele dorite.

Tags: 

Category: 

Varsta: 

4 Comments

Adaugă comentariu nou